Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması
Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması
Blog Article
Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye düzen ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.
Yangın merdivenlerinin kullanıma yaraşıklı şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut medarımaişetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.
Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en şanlı kazanımı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.
Belirtilen merdivenler genel anlamda kuruluşnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir vaka simultane yapı dâhilinden emeksiz ve emin kaçışın esenlanması yürekin örgülırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.
Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.
Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda içli davranılmalıdır.
Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.
Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.
Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ilişkii kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır.
mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık gestaltyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.
Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte tütünı değişmez ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli zemin oluşturur.
Kaçış yolları ve vesair tedbirler, yangın veya gayrı ivedili durumlarda birey emniyetliğinin ancak yalnızca bir tedbire dayandırılmayacağı biçimde tasarlanır.
Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.
Dairesel merdivenin mezuniyet verilmediği yerler ortada ekol, dirlik bünyeu Yangın Merdiveni Kapısı bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir küme evetğu sefahat merkezlerinde de bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.